Alexander Tettey  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Alexander Tettey (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Simen Brenne  (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Simen Brenne (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

Drillo erstatter Brenne med Tettey

Simen Brenne skadet seg på mandagens trening, og erstattes av Alexander Tettey.

Rotterdam/Trondheim/Bergen (TV 2 Sporten): Simen Brenne måtte gi seg tidlig på mandagens trening.

Odd Grenland-spilleren holdt seg til låret da han forsvant i garderoben under en spillsekvens.

- Han har en spenningstilstand i setemuskulaturen som ikke slipper taket. Vi forsøkte i dag og det fungerte ikke, sier landslagslege Thor Einar Andersen til TV 2 Sporten.

Erstattes av Tettey
Dermed er Odd-spilleren uaktuell mot Nederland. Brennes erstatter blir Alexander Tettey, som nok en gang hentes inn i en landslagstropp etter skadeforfall.

- Da jeg fikk beskjeden av Ola (By Rise) sa jeg at jeg håper folk ikke tror jeg skal komme ned som reddende engel, og rette opp i feilene fra Makedonia kampen, sier Tettey til TV 2 Sporten.

Roseborg-spilleren har som mål å spille seg inn i landslagstroppen, men har stort sett måtte innfinne seg med å bli hentet inn på grunn av skadeforfall.

- Jeg begynner å bli vant til å bli innkalt i tolvte time. Det er ikke så artig, men nå som jeg er tatt ut skal jeg gjøre så godt jeg kan, sier Tettey, som etter en god treningsøkt med Roseborg setter seg på flyet til Rotterdam i ettermiddag.

Se intervju med Tettey her:

320459

- Må ha full benk
For Drillo er det viktig å få på plass en Tettey for å gjøre troppen komplett.

- Vi må ha 18 spillere og full benk. Det er sånn i fotballen at vi bytter sjeldnere i bakerste ledd enn forover på banen, så de mest sannsynlige byttene under en kamp er på midtbanen. Derfor må vi ha dekning der. Hvorvidt Simen hadde startet eller ikke vil jeg ikke si noe om, sier Drillo.

Se hva Mini sier om Norges Nederland-sjanser:

320180

Wæhler kastet inn håndkledet
Også Kjetil Wæhler måtte kaste inn håndkledet under økten. Midtstopperen har en liten blødning i leggen, men det er ingen fare for kampen.

Egil «Drillo» Olsen var misfornøyd med midtbanen etter lørdagens kamp, men på treningen drillet han de samme fem.

Mye kan derfor tyde på at han velger å gi Daniel Braaten, Christian Grindheim, Fredrik Winsnes, Per Ciljan Skjelbred og Morten Gamst Pedersen fornyet tillit.

Men Bjørn Helge Riise var tydelig sugen på å vise seg frem og gikk foran med enorm innsats.

Winsnes og Grindheim tok det begge med ro under spilløkten.

- Hvis vi spiller med den intensiteten som på treningen i dag og med en ryddig firer bakerst, så skal det være nærmest umulig å score mot oss, sier Drillo.