Zlatan (Foto: ANDREAS SOLARO/AFP)
Zlatan (Foto: ANDREAS SOLARO/AFP)
Zlatan Ibrahimovic (Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX/SCANPIX)
Zlatan Ibrahimovic (Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX/SCANPIX)

Raiola: - Zlatan vurderer fire klubber

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola hevder at det langt ifra er sikkert at Zlatan ender i Barcelona.

Inters svenske superspiss Zlatan Ibrahimovic er allerede et av sommerens heteste navn på overgangsmarkedet.

Vil bort fra Inter
Spekulasjonene rundt den kontroversielle svensken har svirret siden i vår. Og Barcelona har hele tiden blitt trukket frem som det heteste alternativet.

Zlatan selv har uttalt at han ønsker seg ny utfordringer, samtidig som han har skrytt av FC Barcelonas måte å spille fotball på.

Inter-trener José Mourinho skal ha innsett at Zlatan er tapt for klubben og instruert klubbpresident Massimo Moratti om å selge Zlatan til høystbydende.

Samtidig har italienske medier hevdet at Barcelonas trener Pep Guardiola har gitt klubbpresident Joan Laporta ordre om å kjøpe Zlatan.

Fire klubber aktuelle
Nå letter Zlatans italienske agent Mino Raioli ytterligere på sløret og forteller at fire klubber er interesserte i 27-åringen.

- Jeg vet ikke hvilken klubb som først kommer til enighet med Inter, om det blir Barcelona, Chelsea, Manchester United eller Real Madrid. Jeg representerer bare min klient. Når jeg jobbet med Zlatan og de to overgangene til Juventus og Inter ble ikke overgangene klare før i august, sier Mino Raiola til Sportbladet.

Lønnen avgjør?
Raioli hevder at Zlatan har et avslappet forhold til alle spekulasjonene om hans fremtid. Han tror imidlertid ikke at Barcelona blir favorisert i spillerjakten, til tross for at Zlatan har ytret ønske om å bli en del av Pep Guardiolas lagmaskineri.

- Hvor Zlatan skal spille er hans sak. Barcelona har de samme mulighetene eller problemene som hvilken som helst annen klubb som vil ha Zlatan. Til slutt handler det ikke alltid om hvor spilleren har sitt hjerte. Det handler om hvilken klubb som vil ha han og hvor gjerne de vil ha han, sier Raioli.

Dermed kan det til syvende og sist bli lønningsposen som avgjør hvor Zlatan Ibrahimovic velger å spille fotball neste sesong.