jack (Foto: Craig Barritt/, © ah)
jack (Foto: Craig Barritt/, © ah)

Alvorlig syk i de finske skoger

Turen til Finland ble ikke helt som planlagt for Jack og rekruttene. Noen blir tvunget til å reise hjem.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forrige episode forlot vi Jack og rekruttene i en kritisk situasjon i Finland.

Jack er alvorlig syk og ligger og spyr i et iskaldt telt. Temperaturen kryper ned mot minus 28 grader, og nærmeste sykehus er langt unna. Det har vært mange kritiske øyeblikk for Jack på hans reiser i serien "Adrenalin Junkie", men situasjonen som har oppstått i Finland er den verste til nå.

Legen som omsider får tatt en titt på Jack, tror det kan være snakk om malaria. Trolig har Jack fått med seg denne farlige tropiske sykdommen fra jungelen i Borneo.

Det viktigste for legen er å skaffe hjelp til Jack, og det så raskt som mulig. Han får festet Jack til en slede og haster av gårde til nærmeste sykehus. Rekruttene blir overrasket over at Jack er borte, men de bestemmer seg for å fortsette opplegget Jack hadde planlagt for dem.

Det viser seg at Jack trenger litt tid for å komme seg til hektene etter sykdommen. I mellomtiden har han bestemt seg for å sende rekruttene på treningsleir på kickboksingskolen i Thailand. Her blir de møtt med et treningsopplegg som garantert vil få dem i form.

Når Jack er tilbake i fin form, avtaler han å møte rekruttene sine i Kina. Han har planlagt en overraskelse som garantert vil få adrenalinet til å stige. De skal få prøve seg på verdens råeste strikkhopp.

Se «Jack Osbourne» på TV 2 Zebra kl. 18.30.

Se også:

«Eventyrprinsessen» på TV 2 lørdag kl. 20.00.

«Bordertown» på TV 2 kl. 21.40.