Sport og spill
Sport og spill
Takling, ill. foto
Takling, ill. foto

Cup-skrell på Sotra?

Sjekk torsdagens dobbel fra TV 2 Sporten.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 4.juni, frist kl. 17.55:
23 Nest-Sotra-Moss H 5,50
27 Sarpsborg 08-Eidsvold TF H 1,30

Totalodds: 7,15

* (Norsk Tipping har senere senket oddsen på H i kamp 23 til 3,85)

Svekkede mossekråker
2.runde NM. Nest-Sotra vant 4-2 hjemme mot Fyllingen lørdag. Det var den tredje strake seieren, og sotraværingene har avansert kraftig på tabellen i 2.divisjon avdeling 3. Til dette oppgjøret har trener Petter Bakke nykommeren Alexander O`Prey (a), som blant annet har spilt for Chelsea`s B-lag, klar for spill.

Moss spilte 3-3 borte mot Bryne mandag, etter tre mål av Kenneth Kvalheim. Foran dette oppgjøret har trener Per Morten Haugen kun ti A-lagsspillere til disposisjon, og må fylle opp med juniorspillere. Åtte spillere står på skadelisten, de to kenyanerne er på landslagsoppdrag og Martin Thømt Jensen (f) og Christer Jensen (m) har eksamen.

Moss er klart svekket i dette oppgjøret, og formsterke Nest-Sotra kan sørge for en cup-skrell. Til solide 5,50 ganger pengene må vi prøve hjemmeseieren på Sotra.

Hjemmeseier i Sarpsborg
2.runde NM. Sarpsborg 08 vant 4-0 hjemme mot Stavanger mandag. Martin Wiig sørget for tre av målene i oppgjøret som var sesongbeste av særpingene. Hjemme på Sarpsborg Stadion har de tatt tre strake seirer, og det har løftet dem opp på trygg grunn i Adeccoligaen. Trener Conny Karlsson har få problemer med mannskapet.

Eidsvold TF tapte 1-5 hjemme mot FK Tønsberg lørdag. Det var det andre strake hjemmetapet, med 2-9 i målforskjell. Borte er de ubeseiret, men seriestarten i 2.divisjon avdeling 1 har vært helt på det jevne. Trener Geir Frigård har en spiller ute med sykdom, ellers greit med mannskapet.

Sarpsborg 08 imponerte sist og bør vise divisjonsforskjell her. 1,30 tas med som bongfyll.

Vurdert av Tage Barstad