LANDSLAGSUTTATT: Espen Ruud er kalt inn i troppen til kampene mot Makedonia og Nederland.  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
LANDSLAGSUTTATT: Espen Ruud er kalt inn i troppen til kampene mot Makedonia og Nederland. (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Drillo ødela Ruuds ferie

Espen Ruud fikk bare to timer på ferie med kjæresten i Nice før landslaget kallet.

Det var en glad Espen Ruud som fikk beskjed om at han var kalt inn i troppen mot Makedonia og Nederland. Timingen var allikevel ikke den beste.

- Jeg er på ferie i Nice. Vi kom for to timer siden, sier Ruud på telefon til TV 2 Sporten.

Han syntes allikevel ikke det var kjedelig å få ferien ødelagt av landslagsinnkallelse.

- Jeg får avbrutt ferien med noe positivt, så det går fint det, sier Odense-spilleren.

Les også: Jarstein mener tabbene er borte

Misfornøyd kjæreste
Like fornøyd var ikke Ruuds kjæreste.

- Nei, reisefølget er ikke helt fornøyd, men hun blir vel det til slutt. Det var bare litt kjedelig der og da for henne, sier Ruud som slutter seg til landslagstroppen onsdag.

- Jeg fryktet jeg måtte reise tilbake med en gang jeg hadde kommet ned, men jeg får i hvert fall kikket litt i dag og i morgen. Det er den korteste ferien jeg noensinne har hatt!

God sesong i OB
Han forlot Odd Grenland i fjor sommer - og har nå lagt bak seg sin første sesong i Danmark. Der har han fått 35 kamper og scoret fem mål for Odense som tok sølv i den danske serien denne sesongen.

- Det har gått veldig fint her nede. Jeg har vekslet litt på å spille høyre kant og høyre back, men det har vært ok. Jeg trives veldig godt og det har gått veldig godt for laget. Det har det for meg også, så det har vært veldig fint, sier 25-åringen.

MINFOTBALL: Over 20.000 medlemmer nå

Håper på spilletid
Nå håper han også å få sin første A-landskamp for Norge.

- Det er veldig gøy å komme med der. Jeg hadde hørt at jeg var aktuell da de tok ut troppen, så det var deilig å komme med, sier Ruud.

Han er imidlertid usikker på sjansene for spilletid siden han ble tatt ut på tampen, selv om landslagsledelsen avbrøt ferien hans.

- Jeg tar det som det kommer og håper selvfølgelig å få spille, men vet jo hvordan det er, sier den ferske landslagsspilleren som nå skal nyte éndagsferien i Nice før han slutter seg til troppen.