Viking trener Uwe Rösler  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Viking trener Uwe Rösler (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Rösler mener baklengsmålet var komisk

Og Thomas Myhre innrømmer at han sto feilplassert.

Viking-Vålerenga 0-3

Stavanger/Bergen (TV 2 Sporten): - Det første målet er komisk, og gjør det veldig vanskelig for oss, sier en tydelig misfornøyd Viking-trener etter 0-3 tapet for Vålerenga.

Etter 13 minutter lobbet Bojan Zajic vakkert over Myhre, som stod altfor langt ute. Vikings sisteskanse innrømmer at han stod helt feil plassert. Se målet øverst i saken.

- Det var en feilvurdering av meg. Jeg trodde han skulle gå forbi videre, og så kom jeg på halvdistanse. Jeg står ikke riktig, men det er sånn som skjer, sier en meget skuffet Myhre.

Viking-keeperen fortviler dessuten over at laget sliter med å score mål.

- Det ser ut som om vi trenger et par døgn på å score mål, sier han.

Se intervju med Myhre:

319147

Og etter 78 minutter misbrukte Viking nok en sjanse da Mame Niang knuste ballen langt over mål på straffespark.

Uwe Rösler ville egentlig at Tomasz Sokolowski skulle ta straffen, men han ønsket ikke selv, og dermed endte den opp hos Niang.

- Dessverre var det feil mann, sier en oppgitt Rösler.

Men Viking-treneren roser laget for aldri å gi opp, selv om marginene ikke er på lag med Siddisene om dagen. Den hardt pressede treneren tror på poeng mot Aalesund i neste runde. Myhre er ikke like positiv.

- Vi sliter hardt om dagen, med mange baklengs og lite mål. Vi må begynne å ta alvorlig med poeng for å ikke havne i det de kaller nedrykkstriden, sukker han.

Se intervju med Rösler:

319142