Erik Hamren  (Foto: Sigurdsøn, Bjørn/SCANPIX)
Erik Hamren (Foto: Sigurdsøn, Bjørn/SCANPIX)

Hamrén er oppgitt

Rosenborgs trener mener laget får altfor mye kritikk.

Se intervju med Hamrén i videovinduet øverst i saken

Rosenborgs trener mener laget får altfor mye kritikk. Erik Hamrén tror folk har glemt at laget kunne spille dårlige kamper i storhetstiden også.

Lei av kritikk
Han har styrt Rosenborg til tabelledelse og de er videre til andre runde i cupen, allikevel opplever treneren at omgivelsene ikke er fornøyd. For svensken er det ubegripelig at det er slik all den tid de har sportslig suksess.

- Om vi hadde vært seriemester de to siste årene og spilt fantastisk fotball kunne jeg ha forstått det men vi har vært nummer fem begge sesongene.

Nå er vi på toppen av tabellen og vi er videre i cupen, allikevel får vi mye kritikk, sier Erik Hamrén til TV 2 Sporten.

Lerkendal  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Lerkendal (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

- Kan ikke unngå historien
Da Erik Hamrén sa ja til å overta Rosenborg i januar 2008 visste han at det ville bli stilt knallharde krav til suksess. Den jobben føler han er godt i gang selv om det fra tid til annen vil bli spilt noen dårlige kamper. Og derfor må folk også akseptere at det vil være slik, sier svensken. Under ”storhetstiden” gikk det også i bølgedaler.

- Jeg snakker en del med Erik Hoftun om dette og han kan fortelle at det også ble spilt dårlige kamper ”i gamle dager”. Men det virker som om folk har glemt det, sier Hamrén.

Tolv på rad?
Svensken er i ferd med å gi trønderne en av de beste serieåpningene noensinne og mot Bodø/Glimt i morgen kan klubben ta sin seier nummer 500 i vår øverste divisjon. Blir det ikke tap på Aspmyra vil RBK i tillegg være ubeseiret i årets sesong.

- Jeg tenker ikke på om det blir tolv på rad uten tap. For meg handler det om en kamp om gangen, klarer vi det fokuset vil vi nå langt, sier Hamrén til TV 2 Sporten.