Leni Larsen Kaurin  (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
Leni Larsen Kaurin (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)

Finalesmell for Kaurin

Turbine Potsdam tapte med sju mål i den tyske cupfinalen.

Den tyske cupfinalen ble ingen stor opplevelse for Leni Larsen Kaurin. Hennes Turbine Potsdam tapte 0-7 for europacupvinner Duisburg.

For siste gang ble kvinnenes tyske cupfinale avvikles som forkamp til mennenes finale på Olympiastadion. 20.000 tilskuere var på plass da kvinnene spilte, og de fikk se Duisburg dominere fullstendig.

Fatmire Bajramaj, som neste sesong skal spille for Turbine Potsdam, ødela for sin blivende klubb da hun scoret det første målet og la opp til det neste.

- Det var mitt ønske å vinne to titler i avskjedssesongen, og det lyktes. Jeg er superfornøyd, sa den tyske landslagsspilleren.

Kaurin ble byttet ut i det 55. minutt, rett etter at Duisburg scoret sitt femte mål. Etter pause ble Olympiastadion rammet av et skybrudd så kraftig at det en stund var tvilsomt om finalen kunne spilles ferdig.

- Vi lovet at det skulle bli mange mål, men jeg trodde de skulle bli jevnt fordelt mellom lagene. Mitt unge lag greide ikke å reise seg etter den dårlige starten, og vi ble løpende mellom, sa Potsdam-trener Bernd Schröder. (©NTB)