Lionel Messi  (Foto: JUAN CARLOS HIDALGO/EPA)
Lionel Messi (Foto: JUAN CARLOS HIDALGO/EPA)

Messi gir United favorittstempelet

Gleder seg til duellen mot Cristiano Ronaldo.

Om fem dager braker Mesterliga-finalen løs på Olympiastadion i Roma. Lionel Messi gleder seg til duellen med Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo.

- Om det fører til at han eller jeg vinner de individuelle premiene, er det fint. Men jeg tror både han og tenker at det viktigste er å vinne med laget, sier alltid sympatiske Messi.

Holder United som favoritt
Argentineren holder Manchester United som favoritt før finalen.

- Jeg tror de kommer til å kjempe om tittelen slik Madrid gjorde det i ligaen. Men nå er det Manchester United. Hvis man må sitt ett lag velger man dem, sier Messi.

- Største kampen i mitt liv
Han er desperat etter å spille kampen, etter at han måttet stå over finalen mot Arsenal i 2006.

- Det er den største kampen i mitt liv, og jeg er desperat etter å spille. Jeg kunne ikke i Paris, men jeg har muligheten nå. Det betyr så utrolig mye, sier Messi følge Sky Sports.

Xavi gleder seg
En annen som måtte stå over i 2006 var Xavi. Han ser også frem til å få spille Mesterliga-finale.

- Det er veldig vanskelig å nå finalen i Mesterligaen, og hvem vet om vi kommer til å nå den igjen mens jeg spiller, sier Xavi.

- Det var fantastisk å vinne i Paris, og jeg følte meg som en del av det selv om jeg ikke kom på banen, men som spiller ønsker du å føle deg som protagonisten. Du ønsker å bidra, og forhåpentligvis får jeg muligheten til det på onsdag. Vi ser alle frem til det.