Arild Sundgot  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Arild Sundgot (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Frustrert over «120 år gamle Sundgot»

Godset-assistent oppjusterte Arild Sundgots alder.

Strømsgodset - Lillestrøm 1-2

Marienlyst stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Gode, gamle Arild Sundgot ble matchvinner da Lillestrøm tok sin første seier for sesongen borte mot Godset.

- Det var en utrolig viktig seier for oss. Vi trengte disse poengene, og samtidig er det alltid gøy å score mål også. Det var fryktelig gøy, sier Sundgot til TV 2 Sporten.

«120 år gamle Sundgot»
Like gøy var det ikke for Godset, og Deila-assistent Thomas André Ødegaard var frustrert da han ble intervjuet av TV 2 Sporten i pausen.

- Vi får en kjempestart, går aggressivt ut, og gjør akkurat som vi skal. Vi stresser Lillestrøm, får den goalen vi vil ha, og så greier vi ikke å opprettholde presset fremover. Da får vi strekk i laget, og så faller vi bak. Så får gamle Sundgot, som er 120 år, vende opp i mellomrommet hele tiden. Da får vi trøbbel, sa en frustrert Ødegaard.

Sundgot ler da han får høre sin oppjusterte alder.

- Heldigvis er jeg ikke så gammel, men jeg fikk god tid til å sikte og skyte der. Det var gøy å score mål igjen, gliser Sundgot, som ikke har planer om å gi seg med det første.

- Nei, absolutt ikke. Jeg føler jeg har mange gode år igjen, sier matchvinneren.

Se mål og høydepunkter fra kampen her:

314064

- Veldig stygt om vi hadde tapt
Sesongens første seier var meget etterlengtet i LSK-leiren, og nå håper Sundgot at grunnlaget er lagt for en seiersrekke.

- Jeg håper vi klarer å bygge videre på denne seieren, og ta en til på søndag.

- Var dette vendepunktet for Lillestrøm?

- Det er vanskelig å si. Vi spilte en god kamp mot Odd og fikk 1-1. Vi spilte en god kamp i dag og vant. Jeg håper vi kan spille en god kamp også på søndag, og forhåpentligvis vinner vi den også, og da får vi bygge videre på det, sier Sundgot.

Han er ikke i tvil om at forskjellen på en seier kontra et tap mot Godset er veldig, veldig stor.

- Den er helt enorm. Hadde vi tapt i dag hadde det vært veldig, veldig stygt.

Se Ødegaard-intervjuet her:

314034