Stående applaus for utringet Penélope Cruz

Penélope Cruz skapte sus på den røde løperen i Cannes da hun stilte opp i dypt utringet kjole – trass i at hun så vidt var på beina etter en matforgiftning.

Cruz forklarte til pressen at hun har hatt en tøff reiserute de siste ukene, som kan ha medvirket til sykdommen: – Det er antagelig noe jeg spiste, men jeg er ikke sikker på hva som er årsaken.

Legen satte henne på antibiotika og beordret en tidlig kveld tidligere i uken, og dermed kom hun seg så vidt det var på beina igjen.

To dager på rad møtte Penélope Cruz opp på den røde løperen – iført feiende flotte kjoler, den ene så utringet at hun måtte heise opp kjolelivet flere ganger under fotosessionen for ikke å vise for mye, melder Daily Mail.

Den spanske skjønnheten er i Cannes for å promotere sine nye filmer «Broken Embraces», regissert av Pedro Almodóvar, og «Nine», der Rob Marshall har regi.

– Hun var så skuffet fordi hun ønsket å nyte festivalen. Ingen ønsker å miste sitt Cannes-øyeblikk, sier en kilde til US Weekly. Men ting kan tyde på at Cruz likevel fikk sitt: Hun fikk stående applaus da hun kom inn til den første filmvisningen. (©NTB)