Espen Bugge Pettersen  (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Espen Bugge Pettersen (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)

Bugge Pettersen føler seg klar for landslaget

Storspilte mot Rosenborg med «Drillo» på tribunen.

Sandefjord - Rosenborg 2-2

Sandefjord/Bergen (TV 2 Sporten): Mens landslagskeeper Rune Almenning Jarstein tabbet seg ut, storspilte Espen Bugge Pettersen i Sandefjord-målet.

Bugge Pettersen vartet opp med den ene klasseredningen etter den andre, og skal ha en store del av æren for at det ikke ble stortap mot Rosenborg.

- Det var hett rundt ørene, nei da, det føltes egentlig bra. Jeg fikk redde litt også, så det er bra, sier Bugge Pettersen beskjedent, etter å ha storsilt.

På tribunen satt Drillo og fulgte både Bugge Pettersen og Jarstein, og landslagstreneren noterte sannsynligvis en rekke plusser i blokka da han så Bugge Pettersen i aksjon.

Føler seg klar for landslaget
Og Sandefjord-keeperen har forhåpninger om å komme på landslaget.

- Forhåpninger har vell alle som spiller fotball fra de er sju år, tenker jeg.

- Føler du at du fortjener det?

- Det er ikke opp til meg å avgjøre, men jeg føler at jeg er klar, sier Bugge Pettersen.

Om han spilte seg inn på landslaget får han vite på mandag. Landslagstrener Egil «Drillo» Olsen ville ikke kommentere verken Bugge Pettersens eller Jarsteins innsats etter kampen.

- En liten seier
Han var naturlig nok med fornøyd med uavgjort mot Rosenborg, men innrømmer at det kanskje ikke var helt fortjent.

- Det er som en liten seier om man tar sjansestatistikken med i beregningen. Da skal vi være godt fornøyd med 2-2, så får vi heller se på prestasjonen bak resultatet i morgen, sier Bugge Pettersen.

- Vi gjør en forferdelig førsteomgang, men hver oss i andre, og det skal vi ha kredit for, men summa summarum er vi heldig som får 2-2.

Føler med Jarstein
Bugge Pettersen har sympati med landslagskeeper Jarstein, som tabbet seg ut for Rosenborg.

- Det er klart det er kjedelig, men det er litt typisk når du står i 90 minutter, og har lite å gjøre, og så kommer det en sånn. Det blir veldig synlig, sier Bugge Pettersen.

Se mål og høydepunkter fra kampen her:

313508