Rune Jarstein  (Foto: TV 2/)
Rune Jarstein (Foto: TV 2/)

Jarstein: - Driter meg ut på 2-2

Rune Allmennig Jarstein legger seg paddeflat etter tabben som kostet Rosenborg seieren.

Sandefjord - Rosenborg 2-2

Sandefjord/Bergen (TV 2 Sporten): Rosenborg ledet 2-1 og styrte kampen da Rune Almenning Jarstein for tredje seriekamp på rad tabbet seg ut. Nå legger Rosenborg-keeperen seg langflat.

- Det er en høy, litt vanskelig ball. Jeg føler jeg timer den bra, og jeg føler jeg har god kontroll i det jeg får tak i den. Så skjer det et eller annet, og den glir ut av hendene mine. Jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg har skuffet både supportere og medspillere, og det synes jeg ikke noe særlig om. Det er bare å beklage, sier Jarstein til TV 2 Sporten.

Se tabben og intervjuet med Jarstein i videovinduet over!

- Driter meg ut
Rosenborg-keeperen sto rakrygget og svarte da han nok en gang ble pepret med negative spørsmål.

- Det er som fortjent det. Når jeg driter meg ut på 2-2-målet, så får jeg takle det som kommer fra media, sier Jarstein.

Jarstein vil ikke grave seg ned etter den skjebnesvangre tabben, og er offensiv i tankegangen etter å ha lagt seg flat.

- Jeg har hatt et par feil før denne, og det skjer dessverre i fotballen. Men jeg er fremdeles ung, og har mange år igjen. Jeg skal ikke grave meg ned på grunn av dette, men får heller ta det som en mann, og kjøre på videre, sier Jarstein.

Drillo ville ikke kommentere innsatsen
På mandag er det landslagsuttak, og Jarstein innrømmer at sjansene hans neppe økte etter tabbene mot Sandfjord - samtidig som landslagsaktuelle Espen Bugge Pettersen storspilte mot Sandefjord.

- Det var ikke så mye å skrive ned. Jeg spilte meg ikke inn med den der, men jeg håper selvfølelig å være med. Det er flere keepere som skal med, og det hadde vært veldig moro å vært med, sier Jarstein, som valgte å ikke skulle på Rosenborgs sløsende angrepsspillere.

- Sånn er det. Det blir veldig synlig når keeperen gjør feil, og det må vi bare takle.

Landslagstrener Egil «Drillo» Olsen ville ikke kommentere verken Jarstein eller Bugge Pettersens innsats etter kampen, og henviser til landslagsuttaket på mandag.

- Typisk når man har lite å gjøre
Espen Bugge Pettersen var ikke like avvisende da han fikk spørsmål om Jarsteins tabbe, og Sandefjord-keeperen følte tydelig med Jarstein.

- Det er klart det er kjedelig, men det er litt typisk når du står i 90 minutter, og har lite å gjøre, og så kommer det en sånn. Det blir veldig synlig, sier han.

Se alle mål og høydepunkter fra kampen her:

313504