Rolf Teigen (Foto: Morten Olsen, Digitalsport/Digitalsport)
Rolf Teigen (Foto: Morten Olsen, Digitalsport/Digitalsport)

Bryne sparket treneren

Katastrofal sesongstart har ført til at Bryne nå har sparket trener Rolf Teigen.

Fire personer tar over treneransvaret inntil videre, melder Bryne. De fire er Trond Sirevåg, Gabriel Høyland, Kurt Hegre og Erik Fuglestad.

Bryne ligger helt sist i Adeccoligaen. De har bare tre poeng på seks kamper.

Styret og sportslig utvalg har satt i gang arbeidet med å finne en mer permanent løsning.

Rolf Teigen var også nær ved å få sparken i fjor grunnet dårlige resultater, men fikk fortsette den gangen. I år ble det ikke vist noen nåde.

- Det er et samlet styre som står bak avgjørelsen. Det er innlysende hvorfor det skjer. De sportslige resultatene er ikke gode nok, sier styreleder Ole Seldal til TV 2 Sporten.

Les også: Mr. Bryne vil få slutt på lidelsene

Brynes spillergruppe har nærmest ikke fått noen informasjon om trenerbyttet. De trente i dag som normalt - med Teigen og Haugaasen som sjefer på treningsfeltet. Spillerne har til og med ikke blitt informert om at Sirevåg og Høyland midlertidig overtar.

- Sier du det? Ja, da ser du hvor lite jeg vet ennå, sier keeper og spillernes talsmann, Roger Eskeland til TV 2 Sporten.

- Vi skal ha et møte før trening i morgen. Da regner jeg med vi får litt informasjon.

Han fikk vite avgjørelsen like før han selv gikk for å være trener for Brynes tiåringer.

- Jeg har ikke fått snakket med de andre spillerne, så jeg vet ikke hvordan gruppa tenker rundt dette. Som spiller føler du alltid at du er medansvarlig når resultater uteblir og en trener må gå. Det er ingen god følelse, sier Eskeland, som ikke vil si om han er enig i klubbens avgjørelse.

- Det er vanskelig å svare på. Klubben har vurdert det slik, og da må jeg som ansatt i klubben respektere det, sier Eskeland.

Han avviser at det har vært noe spilleropprør mot Teigen.

- Stemningen har vært god, og jeg føler ikke at det har vært noen som har vært motstandere til trenerteamet. Rolf har hatt klare linjer og meninger om ting, men dessverre har resultatene som både han, spillerne og klubben ønsker, uteblitt.