Alex Ferguson  (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
Alex Ferguson (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

Ferguson gjør det bunnlagene frykter

Alex Ferguson vurderer å hvile stjernene mot Hull. De nedrykkstruede klubbene i Premier League skjelver i buksene.

Det er duket for en høydramatisk siste serierunde i Premier League søndag.

Selv om gullkampen er avgjort, kjemper Middlesbrough, Newcastle, Hull, og Sunderland for å unngå nedrykk. Seriemester Manchester United møter Hull på bortebane.

Frykten blant de andre er at Alex Ferguson vil stille med et B-preget lag, for å spare spillere til mesterligafinalen mot Barcelona, som går neste onsdag.

Vil spare spillere
Newcastle-manager Alan Shearer er klar over situasjonen, men sier tappert at «et av Fergusons svakeste lag, sannsynligvis vil være bedre enn noen andres».

Ifølge Soccernet, kommer Ferguson til å hvile de store stjernene til kampen mot Hull. Det kan gi Hull en fordel i nedrykksstriden.

- Dette er den beste stallen jeg har hatt. Jeg kunne tatt ut to lag til kampen, og jeg vil velge et lag på søndag, som reflekterer det, sier Ferguson.

Spillere som sannsynligvis får slippe til, er Federico Macheda, Danny Welbeck, Rodrigo Possebon, og Da Silva-tvillingene. Ikke dårlige spillere, men enda ikke på nivå med Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo.

MINFOTBALL: 18.000 medlemmer - bli med nå

Tøffe oppgjør
Mens Hull kjemper på hjemmebane mot United, får Sunderland hendene fulle med Chelsea på sin hjemmebane. Chelsea er lysten på å slåss om andreplassen, samtidig som Nicolas Anelka vil bli toppscorer.

Middlesbrough spiller borte mot West Ham, mens Newcastle møter John Carews Aston Villa på Villa Park.