far9åring (Foto: FAKSIMILE/The Sun)
far9åring (Foto: FAKSIMILE/The Sun)

Alfie (13) er allikevel ikke pappa

Nå viser DNA-prøver at trettenåringen likevel ikke far til Chantelle Steadmans datter

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble stort medieoppstyr da Alfie Patten etter sigende ble far. Den13-årige britiske skolegutten sto fram i verdenspressen og fortalte at han var far til 15-årige Chantelle Steadmans datter.

Skapte debatt

Den lille jenta ble født 9. februar i år, og det skapte voldsom debatt i Storbritannia om tenåringer som blir foreldre. Alfie Patten var 12 år da han angivelig gjorde kjæresten gravid.

Nå viser DNA-prøver at han allikevel ikke er jentas biologiske far, skriver the Daily Mail.

Krangel om farskap

Da historien om de unge foreldrene kom fram i pressen, begynte flere gutter i nabolaget i Eastborn sør i England, å fortelle at det like godt kunne være dem som hadde gjort Chantelle gravid.

Les også: Tenåringskrangel om farskap

Alfie var sikker i sin sak. Han hevdet han var den eneste som hadde vært med Chantelle, og at en DNA-prøve ville bevise det.

Nå viser imidlertid testene at det er en 15 år gammel gutt som heter Tyler Barker, som er far til jenta. Barker bor i samme boligkompleks som Chantelle.

- Svindelforsøk

Det har blitt hevdet at Alfie var del av et svindelforsøk fra Chantelles foreldre. En venn av familien fortalte til en britisk avis at Alfie er blitt utnyttet for tjene mest mulig penger på historien om det unge foreldreparet. Familievennen hevder Chantelle ble instruert i å holde tett om andre unggutter hun hadde vært til sengs med.

Les også: - Alfie ble brukt i svindel