Stor leteaksjon etter niåring i Langesund

Store letemannskaper leter nå etter en ni år gammel jente i Langesund-området. Ingen har sett jenta siden hun forlot klasserommet mandag formiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Letemannskaper fra politiet og Røde Kors, hundepatruljer fra Norske Redningshunder, redningsskøyta Askøyværingen og et Sea King redningshelikopter er satt inn i letingen etter 9-åringen.

– Vi fikk inn en etterlysning av jenta klokken 23.30 mandag kveld etter at hun ikke kom hjem fra skolen. Hun forlot skolen ved 13.30-tiden og var på vei til en pianotime, men er ikke sett siden, opplyser operasjonsleder Gunnar Ramslien ved Telemark politidistrikt til NTB.

Foreldrene kontaktet politiet etter at de hadde kontaktet jentas venninner og foreldrene deres og fortsatt ikke hadde hørt noe fra henne.

– Vi leter både til lands og til vanns. Ekstra letemannskaper vil bli satt inn i femtiden når det lysner, opplyser Ramslien.

Den ni år gamle jenta er opprinnelig fra Burma. Hun er rundt 1.60 meter høy, har mørkt langt hår, og hadde på seg en brunaktig regnjakke, lyseblå jeans og svarte sko. (©NTB)