Anthony Annan  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Anthony Annan (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

Hamrén lurer på hvordan han skal erstatte Annan

RBKs Midtbaneanker, Anthony Annan, soner karantene i kampen mot Sandefjord.

Trondheim (TV 2 Sporten): Erik Hamrén håper det løsner når serielederne møter Sandefjord i morgen.

Etter uavgjort i to kamper på rad, venter Erik Hamrén på en kamp der Rosenborg tar full pott. For selv om han har styrt skuta til topps på tabellen, er han ikke helt fornøyd med tingenes tilstand.

- Vi har ikke spilt så veldig godt i det siste. Andreomgangen mot Molde var bra. I de andre kampene har vi også hatt perioder der vi spiller slik vi ønsker å gjøre. Målet er at vi skal spille godt i nitti minutter i morgen, men jeg vet at Sandefjord ikke blir en enkel oppgave, sier Erik Hamrén til TV 2 Sporten.

I år har trønderne hatt stor suksess med å la Anthony Annan spille mellom midtstopperne og midtbanen, Ghaneseren, med sin enorme arbeidskapasitet, har lagt ned et imponerende stykke arbeid i den defensive rollen. Mot Sandefjord soner Annan for tre gule kort. Det betyr at Hamrén er tvunget til å gjøre forandringer.

- Jeg vil ikke si så mye om hva vi gjør, jeg har faktisk ikke bestemt meg. Mange forskjellige muligheter om hvordan vi kan starte raser gjennom hodet og jeg må nok tenke en stund til før alt er på plass, sier Hamrén.

PS: Vadim Demidov, som ble skadet i foten 16. mai, trente som normalt i dag, og er klar for innsats mot Sandefjord.