Farrah skuffet over «miraklet»

Farrah Fawcett valgte alternativ behandling ved to private, tyske klinikker fremfor å bli operert og få pose på magen, som var de amerikanske legenes anbefaling etter at cellegiftkuren mislyktes.

– Hun trodde det var mindre drastisk, sier bestevenninnen Alana Stewart, som sto for mye av filmopptakene og også er filmens forteller.

Etter en rekke smertefulle behandlinger hos de tyske legene, samt vitaminbehandlinger, forsikret de henne om at alle de «aktive svulstene» var fjernet – og den ene legen kalte det «et mirakel». Men da Fawcett reiste hjem til USA og ble skannet, viste det seg at den originale kreftsvulsten var større enn noen gang, og at den hadde spredt seg til leveren.

– Jeg trodde jeg var blitt helbredet, hulker Farrah Fawcett (62) i den hjerteskjærende dokumentaren «Farrah’s Story», som i helgen ble vist i USA.

Eksmannen Ryan O’Neal, som har vært hennes store støtte etter at hun fikk diagnosen – slik hun også stilte opp for ham da han fikk leukemi tidlig på 2000-tallet, sier at dette var «en hjerteskjærende tid for Farrah». I et intervju med The Today Show sa han tidligere i år:

– Jeg tror han kan ha trodd at hun ville overleve. (©NTB)