Frode Kippe  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Frode Kippe (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Kippe: - Det tærer på

Men LSK-kapteinen er fremdeles sterk i troen på at det vil snu.

Lillestrøm - Odd 1-1 (0-0)

Åråsen (TV 2 Sporten): - Det har vært litt utur de siste kampene. Vi har tatt ledelsen, men har ikke klart å holde helt inn. Og det klarer vi ikke i mot Odd heller. Det tærer litt på, men vi må bare prøve å komme oss tilbake, sier Frode Kippe.

LES OGSÅ: Bentley robbet LSK for seieren

Lillestrøm står uten seier etter ni serierunder, og er desidert jumbo i Tippeligaen. Men selv om seieren glapp mot Odd, ser LSK-kapteinen lyspunkt.

- Vi har gjort mye bra innimellom, og vi er sikker på at vi skal klare å løfte oss.

Se sammendrag av kampen her:

313030

Tillit til Henning Berg
Henning Berg har ennå ikke klart å ta sin første seier som LSK-trener, men Kippe er likevel sterk i troen.
- Vi har full tillit, og føler han gjør en utrolig god jobb. Og de rundt gjør en god jobb med oss. Vi har utrolig god tro på det han mener, og vi følger det så godt vi kan. Men det er klart det tar litt tid, og vi har ikke helt fått se det spillet som vi vet vi kan ennå, men det tror jeg og resten av gjengen at vi skal snu ganske snart.

- Hvis dere ikke er stresset nå. Når begynner dere eventuelt å bli det?

- Stresset og stresset. For meg blir det at du blir enda mer innbitt og giret til hver kamp. Du har lyst til å komme tilbake for du vet det bor mer i laget en det vi har fått vist. Og med den innsatsen vi viser mot Odd vil vi helt sikkert kapre mange poeng i Tippeligaen. Men det er klart; vi må holde kampene bedre enn vi har gjort. Vi må være flinkere til å lede kamper.

- Skal holde oss
- Ble dere nervøse da dere ledet mot Odd?

- Ja, det kan se slik ut. et virker som om vi blir slitne alle mann utpå der, og vi legger oss for langt bakpå. Vi er litt redde for å slippe inn mål, og slik skal det ikke være. Det sitter nok litt i hodet på folk, men det får vi bare jobbe videre med. Vi skal være gode nok til å holde i 90 minutter.

- Og dere skal greie å holde dere i Tippeligaen?

- Ja, jeg har veldig tro på at vi skal klare det.

Espen Søgård har også tro å seieren skal komme:

Se intervju her:

313020