Cristian Bolanos  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Cristian Bolanos (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Bolaños håper på dobbelt hurra 17.mai

Fyller 25 år på nasjonaldagen, og vil feire med seier over Brann.

Kristiansand (TV 2 Sporten): Feiring blir det uansett, men en Start-seier på Brann Stadion 16.mai vil sette en ekstra spiss på bursdagen til Christian Bolaños dagen etter slaget i Bergen.

- Jeg har forstått at dette er en stor dag i norsk fotball og jeg gleder meg veldig. Men samtidig vet vi at dette blir en veldig vanskelig kamp, sier Bolaños til TV2 Sporten.

Start-vingen fra Costa Rica er kåret av Nils Johan Semb til et av de beste kjøpene i Tippeligaen denne sesongen. 16.mai skal han vise seg frem for et fullspekket Brann Stadion og en atmosfære som han sammenligner med publikumstrøkket i sitt eget hjemland.

- Viktig kamp
- Jeg er vant med mye lyd fra tribunen hjemme i Costa Rica, så det tror jeg skal gå helt fint. Men jeg har respekt for alle lag og alle spillere jeg møter. Dette er en viktig kamp for begge og en kamp begge lag har lyst til å vinne, sier 24-åringen.

Mer spesielt blir det sannsynligvis for Knut Tørum. i 2006 avgjorde han serien på Brann Stadion som Rosenborg-trener. 16.mai kan han ødelegge dagen for Brann-fansen som ikke har opplevd et tap 16.mai siden Bryne slo Brann 2-1 i 2002.

Klarer Tørum den bedriften, kan det spøke for innreisetilatelsen til Bergen for Start-treneren.

- He, he. Jeg tror det skal gå bra. Jeg har opplevd folk i Bergen som gode vinnere og gode tapere. De rekker alltid frem en labb. Men å spille kamp på Brann Stadion 16. mai er spesielt. Det skal jeg innrømme, sier Tørum.

- Hvor skal du gå i tog 17. mai?

- Langt unna bykjernen i Bergen, uansett hvordan det går, ler Tørum.