Bjørn Helge Riise  (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Bjørn Helge Riise (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Bjørn Helge Riise uaktuell mot Odd

Men det også positive nyheter fra skadesituasjonen i Lillestrøm.

Se Lillestrøm - Odd Grenland på TV 2 SPORT eller i TV 2 Sportens kampsenter lørdag kl. 18.00

Selv om Riise trente fredag formiddag, er han uaktuell mot Odd Grenland.

- Han har ikke trent nok gjennom uka, og dermed tar vi ikke sjansen på å bruke han i morgen. Så selv om han trente i dag og følte seg fin, så er han ikke med i troppen, sier LSK-trener Henning Berg.

Riise har slitt med kramper på baksiden av låret den siste tiden. Han mener han er i form, men trenger altså nok trening før kamp for å unngå nye skader.

Skadelisten til Lillestrøm har vært lang: Bjørn Helge Riise, Arild Sundgot, Edwin Eziyodawe, Olivier Occean, Lars Kristian Eriksen, Pål Steffen Andresen, Ruben Gabrielsen, Vidar Riseth og Marius Johnsen. På fredagens trening kom gladnyheten: Fem av de ni spillerne er klare til lørdagens 16. mai- kamp.

Arild Sundgot, Edwin Eziyodawe, Lars Kristian Eriksen, Vidar Riseth og Marius Johnsen er alle aktuelle mot Odd.

Visar Riseth har slitt med en stiv leggmuskel denne uka, men er likevel klar. Mot Start måtte han stå over på grunn av rødt kort.

- Det kjennes greit ut, så vi får se hvordan det går i morgen. Det blir en artig kamp med bra stemning, vi gleder oss, sier Riseth til TV 2 Sporten.

- Dere jakter fortsatt på deres første seier, hvordan er stemningen?

- Stemningen er bra og flere spillere er på vei tilbake nå. Vi har hatt en god treningsuke, så det ser bra ut, fortsetter han.

Mangler Occean og Riise

Marius Johnsen, som sleit mye med kneet i fjor, er også klar for kamp.

- Sist gang jeg startet var i 2007, så det er klart jeg har lyst til å spille nå. Kneet føles bra, sier forsvarsspilleren.

Men fortsatt mangler Lillestrøm sentrale spillere som Bjørn Helge Riise og Olivier Occean. Pål Steffen Andresen og Ruben Gabrielsen er også ute med skade fortsatt.

Lillestrøm og Berg har ennå ikke tatt tre poeng i år. På Åråsen håper han de vil komme.

- Flere spillere er tilbake i troppen enn vi har hatt tidligere. Folk er tilbake i trening og det er vi glade for. Vi er klare for at det blir fest på Åråsen 16. mai, sier Berg.

- Hvor aktuelt er det at Eriksen starter?

- Det er aktuelt, men vi får se i morgen, svarer Berg.

Se Henning Bergs vurderinger før kampen mot Odd Grenland:

312760