Eminem takker Elton John

Sir Elton John har litt av hvert på CV-en sin. Nå kan han også kalle seg Eminems reddende engel.

For få år siden var hip hop-artisten Eminem ille ute. I et nylig intervju med magasinet Vibe fortalte artisten om pille- og narkotikamisbruk.

Men de mørke dagene er over – og det takker Eminem Elton John for, ifølge The Sun. Han sier: – Jeg snakket veldig mye med Elton John. Vi ble venner, og jeg fikk råd fra ham.

Han sier videre: – Han hadde problemer med misbruk selv før i tiden. Så da jeg bestemte meg for å bli nykter, ringte jeg ham – fordi han vet en del om bransjen. Han kan relatere til livsstilen og hvor hektisk ting kan være. Han forstår både presset man blir utsatt for og de andre grunnene til at man tyr til narkotika. Så jeg sa til ham: – Hør, jeg sliter og trenger virkelig råd.

Elton John har rykte på seg for å stille skikkelig opp for venner i nød. Han stilte sin yacht og villa til disposisjon da Victoria og David Beckham gikk gjennom en ekteskapskrise, og han har også forsøkt å hjelpe Pete Doherty. Også Robert Downey Jr. skal ha fått gode råd av Elton John, da han slet med alkoholproblemer. (©NTB)