sport6spill
sport6spill

Satser i 3. divisjon

To hjemmelag med fine forutsetninger får tillit på fredagens oddsbong.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Her finner du dagens øvrige vurderte objekter

TV 2 Sportens spillforslag 15. mai, frist kl. 18.25:
5 Brattvåg - Hareid H 1,40
10 Donn - Våg H 2,00

Totalodds: 2,80

Se Før Runden med Julie Strømsvåg og Frode Olsen her - gratis!


Skadeskutte gjester
3. divisjon avdeling Sunnmøre. Brattvåg åpnet med to tap, begge med redusert mannskap. Siden har laget kommet seg med triumfer over Langevåg og Norborg. Cupoppgjøret mot dagens motstander tidligere i sesongen ble vunnet med hele 6-1, i en kamp der to Hareid-spillere ble utvist. Trener Rikard Vestre kan melde om en tilnærmet skadefri tropp nå.

Hareid har én seier og tre tap så langt. 0-4-nederlaget for Volda sist var faktisk i underkant. I den kampen måtte laget ty til flere nødløsninger grunnet en prekær skadesituasjon. I følge klubbens hjemmeside må hele seks spillere stå over i kveld. Samtlige var på banen i nevnte stortap i cupen.

Brattvåg var ubeseiret på eget gress i fjor, og har seks strake mot Hareid i seriesammenheng. Med tanke på gjestenes skadeproblemer bør dette bli nok en hjemmetriumf.

Donn reiser seg
3. divisjon avdeling Agder. Donn har ambisjoner om å kjempe helt i toppen. Så langt har det ikke gått like bra som forventet med fire poeng på like mange kamper. Vertene burde fått mer ut av kampen mot nykommer Gimletroll sist, som endte med 1-2-nederlag.

- Vi har overtaket spillemessig, men får ikke uttelling på sjansene. I tillegg slipper vi inn to ganske billige mål, forteller trener Helge Bjønsaas til TV 2 Sporten. Den tidligere Start- og Viking-stopperen har et fulltallig mannskap til disposisjon.

Våg tapte for Lyngdal i premieren, men har reist seg mesterlig med seier i de tre påfølgende. Til denne kampen svekkes laget av skader og sykdom i alle lagdeler, totalt fem spillere står over.

Tross den relativt svake starten holder vi Donn som greie favoritter i dette oppgjøret. To blank hører hjemme på bongen.

Vurdert av Magnus Wattne