Ian Rush (Foto: Scanpix/WENN.com)
Ian Rush (Foto: Scanpix/WENN.com)

Se Ian Rush tilbake på Anfield

Den tidligere superspissen gleder seg til kveldens minnekamp for Hillsborough-tragedien.

Se Liverpool Legends - All Stars i TV 2 Sportens kampsenter kl. 20.45.

Et lag bestående av gamle Liverpool-legender skal spille oppvisningskamp mot et sammensatt All Star-team på Anfield torsdag kveld.

Veldedighetskampen skal markere Hillsborough-tragedien og samle inn penger til bygging av en ny avdeling på University Hospital i Aintree.

- Jeg gleder meg normt. Jeg ser virkelig frem til å gå ut på Anfield igjen, det kaller frem gode minner, sier Ian Rush til Liverpools hjemmeside.

- Du kan virkelig ikke sette ord på hvordan det føles å spille på Anfield. Når du tar på deg den røde drakten, representerer du klubben og ønsker å vinne, sier mannen som scoret 346 mål på 660 kamper for de røde.

- Flott å møte guttene
Tidligere denne uken kom 47-åringen sammen med Kenny Dalglish, Mark Lawrenson, Ronnie Whelan, Gary Gillespie, Gary Ablett og Jan Mølby for å trene til kampen.

- Det er flott å møte guttene igjen. Vi hadde en veldig god lagånd og var tett knyttet sammen. Vi ser hverandre ikke så mye nå, men det er som å møte dine beste kamerater.

Ian Rush spilte 16 sesonger på Anfield og vant i den tiden fem seriemesterskap, to FA-cuptriumfer og hentet hjem to troféer i Serievinnecupen - datidens Mesterliga.

Motstander i kveld er et lag blant annet bestående av tidligere stjerner som Teddy Sheringham, Alan Shearer, Mike Newell, Alan Irvine, Des Walker, Dave Watson, Alan Stubbs, Trevor Steven og Graham Stuart.

Carragher assistent
Med på laget, som blir ledet av skuespilleren Ricky Tomlinson, er også bokser Joe Calzaghe, Westlifes Nicky Byrne og sangstjernen Craig David.

- Jeg vet ikke så mye om motstanderen, men med Ricky Tomlinson som sjef blir det nok vanskelig for oss, mener Rush.

Tomlinson spilte i TV-filmen Raining Stones som handler om familiene til ofrene i Hillsborough-tragedien. På Anfield får han med seg Jamie Carragher som assistent.

Noe Ian Rush tror vil være til stor hjelp for kveldens motstander.

- Jeg vil bare håpe han ikke spiller!