mensen (Foto: Stella Pictures)
mensen (Foto: Stella Pictures)

Her kan du onanere for en god sak

Skaff deg en sponsor og delta på «Masturbate-a-thon» i deilige Danmark!

Dersom det høres forlokkende ut å nappe i løken, kjøre håndtralle, gni beveren, klappe musen, gni gladtappen eller utføre andre bevegelser i timesvis, bør du reise til Danmark lørdag 30. mai.

Mellom klokken 11 og 19 begynner begivenheten som har fått det fengende navnet «Masturbate-a-thon».

Bli sponset
Her kan du onanere sammen med andre mennesker for en god sak. For å kunne delta i konkurransen må du få noen til å sponse deg. Dette kan være familie, venner, naboer eller et firma. Minstebeløpet er 400 kroner, så i verste fall kan du sponse deg selv.

Ifølge hjemmesiden til «Masturbate-a-thon» går pengene henholdsvis til Aids Fondet og foreningen Sex & Samfund, som kjemper for seksuell trivsel og seksuelle rettigheter.

Konkurranse klasser
I «Masturbate-a-thon» kan du velge mellom å onanere så lenge du har lyst, eller du kan konkurrere i en av tre (fire) klasser i Danmarksmesterskapet i onani:

1) Langtidsonani

2) Antall orgasmer

3) Sprutlengde

4) Presisjon i spruting

Tidligere rekorder
Skulle du velge langtidsonani, så er det greit å ha i mente at fjorårets vinner, danske Andersen, onanerte i åtte timer og seks minutter. Det må ha vært en bitter 2. plass for Klimes fra Tjekkia, for han holdt nemlig ut i «bare» åtte timer og fem minutter.

Pernille fra Danmark satte forøvrig dagsrekord i antall orgasmer, hele 94 stykk. (Vi lurer selvsagt på hvordan dommerne sjekket om noen av dem var fake-orgasmer).

10-års jubileum
Selve ideen stammer (selvsagt) fra USA, og ble testet for første gang i 1999 av guppen «Good Vibrations». I 2006 ble det første «Masturbate-a-thon» holdt i København, og nå er moroa altså i gang igjen.

Og dersom du er interessert i å få litt publisitet rundt onani-bidraget ditt, så skal du vite at Ekstra Bladet ønsker å komme i kontakt med onanideltakere.

Ifølge avisen søker de to personer over 18 år, en mann og en kvinne, som har lyst til å delta i årets onani-maraton i Swingland i Ishøj, for å etterpå videreformidle deres opplevelser til leserne.

Spennende!

Her kan du se hva Masturbate-a-thon går ut på:

.

Rasende ekorn angriper! Her er et farlig ninja-ekron.

Blir du også flau av dette? Dette er vår hemmeligste hemmelighet.

Norges morsomste nettside? Klikk her og døm selv!