sport6spill
sport6spill

Dristig dobbel

Leeds og en tysk borteseier gir over fem ganger pengene.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Se dagens Sport & Spill i videovinduet over

Her finner du dagens øvrige vurderte objekter

TV 2 Sportens spillforslag 14. mai, frist kl. 20.10:
(93 FC Ingolstadt 04 - St. Pauli B 3,30)
94 Leeds - Millwall H 1,65

Totalodds: (5,44)

NB! Norsk Tipping har endret oddsen på FC Ingolstadt - St. Pauli. Ny odds: H-U-B 2,25 2,80 2,65

Undervurdert bortelag
2. Bundesliga. Ingolstadt tapte 0-2 hjemme for Ahlen søndag. Det var det fjerde nederlaget på rad, og den 14. strake uten seier. Dermed er muligheten til å ta seg vekk fra nedrykksplass bare teoretisk når tre serierunder gjenstår. Veteranen Lokvenc (a), som har seks mål og fem målgivende å vise til, må stå over grunnet skade. Det samme gjelder forsvarsspiller Aygün.

St. Pauli snudde den vonde trenden med en meget sterk seier over opprykksjagende Mainz 05 sist. Gjestene har ikke all verden å spille for, men trenger flere poeng dersom de skal beholde åttendeplassen. Ingen nye fravær siden sist, men Rothenbach (f), Boll (m), Hoilett og Hennings (a) er fortsatt ute, i tillegg til et par navn som har manglet nesten hele sesongen.

St. Pauli trives ikke særlig godt på fremmed gress. Her venter imidlertid høyst overkommelig motstand med uviss motivasjon. Oddsen synes altfor skjevt fordelt i en relativt åpen affære. Vi prøver dermed noen kroner på en dristig B til betaling i toppklasse.

Hjemmelaget må vinne
League One. Returkamp i play off-semifinale. Millwall var best etter pause og tok en fortjent 1-0-seier da lagene gjorde opp i London på lørdag.

Leeds må dermed stole på sin sterke hjemmeform om det skal bli ny tur til hovedstaden kommende helg, da med enten Milton Keynes eller Scunthorpe som motstander på Wembley. Simon Grayson så laget sitt tape i sin første hjemmekamp ved roret, men har siden ledet den gamle kjempen til 11 strake triumfer foran et entusiastisk Elland Road-publikum. Ingen fravær.

Millwall har også gjort det best foran sine egne, og noe uventet tatt seg til play off. Forrige besøk på denne banen endte med 0-2-tap. Price (m) måtte ut med skade i lørdagens oppgjør og er ute i dag. Kaptein Robinson (f) var tilbake på benken etter fire måneders fravær, og blir trolig å finne samme sted i kveld.

Leeds burde vært enda klarere favoritter,1,65 holder til en plass på bongen.

Vurdert av Magnus Wattne