Thomas Harald senkveld
Thomas Harald senkveld

Høythengende duell i «Senkveld»

Det blir skrekkfulle høyder når ukens duellen går av stabelen.

HØYT: Linen ble spent opp 25 meter over Rådhusplassen i Oslo.
  Fryktelig høyt!
HØYT: Linen ble spent opp 25 meter over Rådhusplassen i Oslo. Fryktelig høyt!
Senkveldduellen denne uken er med skuespillerkompisene Aksel Hennie og Nicolai Cleve Broch. Begge er kjent fra å ha spilt tøffe roller, men hvem klarer seg best på line, 25 meter over Rådhusplassen i Oslo?

Høythengende finale-duell

Det er klart for sesongens siste duell for Senkveld-guttene Thomas Numme og Harald Rønneberg. Med skuespillertøffingene på hvert sitt lag, blir det en stor prøvelse for guttene å gå over linen som er 30 meter lang og som er montert 25 meter opp i været mellom to store kranbiler.

Til å hjelpe teamene stiller balansekunstner Eskil Rønningsbakken opp som coach. Han har balansert på de mest utrolige plasser over hele verden. På fredag får vi vite hvem som klarte seg best på den stramme linen.

SE VIDEO ØVERST!

Synger medly fra sine aller beste låter

En av popens mest hyllede kvinner kommer til studio. På 80-tallet var hun og partneren i Eurythmics, Dave Stewart, ensbetydende med fengende og intelligente hits som «Sweet Dreams (Are Made of This)», «Here Comes the Rain Again» og «There Must Be an Angel (Playing With My Heart)».

På 90-tallet gikk hun solo og fortsatte sin imponerende karriere samtidig som hun viste et voksende samfunnsengasjement. Særlig kommer det til uttrykk gjennom hennes utrettelige arbeid for å hjelpe de som er rammet av Aids.

Thomas og Harald er stolte av å ønske Annie Lennox velkommen til «Senkveld», og gleder seg til å høre henne synge en medley av sine aller beste låter.

Hege Schøyen og Øivind Blunck

Da to av landets mest avholdte komikere bestemte seg for å samarbeide igjen, tok det ikke lang tid før en ny revysuksess var et faktum. «Sammen igjen» har lenge trukket fulle hus i Oslo, men nå skal radarparet bevege seg ut av hovedstaden, først med sommershow i Tønsberg og så på norgesturné til høsten.

Det blir alltid fest når Hege Schøyen og Øivind Blunck gjester «Senkveld».

Mer komikk

Mer komikk blir det når mennene bak Norges morsomste radioprogram, «Radioresepsjonen», kommer. Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim gjør seg for tiden klare til festivalsesongen og vi er spent på hva vi har i vente fra NRK P3s formiddagshumorister.

«Senkveld» har nytt sendetidspunkt denne uken. Se sesongfinalen på TV 2 kl. 21.40. Neste uke får du en sesongkavalkade i «Senkveld».