Jackman planlegger en ny adopsjon

Den australske skuespilleren Hugh Jackman, som allerede har adoptert to barn med sin kone Deborra-Lee Furness, skal ha et ønske om å utvide ungeflokken ytterligere.

– Hugh har stor tro på adopsjon, ikke bare personlig, men sett ut fra et globalt perspektiv når det gjelder å hjelpe foreldreløse barn. De adopterer et barn nå og planlegger å ønske velkommen et fjerde barn i sin familie etter hvert. Det er blitt deres misjon, sier en kilde til magasinet National Enquirer.

Jackman, som har vært gift med Deborra-Lee i 13 år, kunne nylig fortelle at han følte sterkt for å åpne sitt hjem for barna Oscar (8) og Ava (3) som har en multietnisk bakgrunn.

– Barn med blandet etnisitet blir sjelden adoptert, så Deb og jeg har krysset spesielt av den rubrikken da vi fylte ut skjemaene.

– Advokaten vår kom tilbake med dokumentet, og sa: «Dette er ikke stunden for å være politisk korrekt. Er dere sikre på at det er dette dere vil?». Vi var helt sikre på det. Adopsjon handler om å ta et barn inn i ditt hjem og i ditt hjerte. Det er det beste vi noensinne har gjort, sier Jackman. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2