Nyhet2   Songhovedbilde
Nyhet2 Songhovedbilde

Fra bok til spill

`A Song of Ice and Fire`

Cyanide Studio har annonsert at de har huket tak i de interaktive rettighetene til fantasyserien

`A Song of Ice and Fire`.

Bokserien er skrevet av George R. R. Martin og den har vunnet mange priser innenfor sin sjanger.

Cyanide Studio avslører ikke noe særlig mer i pressemeldingen enn at de har rettighetene til konsoll og pc, og at de har faktisk begynt med utviklingen. Ingen dato for lansering er gitt ennå.

Nyhet2 - Song2
Nyhet2 - Song2

George R R Martins bøker er kjent for å ha en kynisk og mørk tilnærming til alle. Ikke minst heltene kan dø på de mest grusomme måter. Dette gjør spillutviklingen spennende og Patrick Pligersdorfer fra Cyanide Studio sier det slik:

"The twists and turns of the plot will allow us to deliver an experience which can be enjoyed by both long-time fans as well as gamers new to the series"

Bokserien inkluderer per idag A Game of Thrones, A Clash of Kings, A Storm of Swords, A Feast for Crows og A Dance with Dragons, som kommer ut om ikke lenge.

For ikke lenge siden kjøpte HBO, som står bak Rome og The Sopranos, rettighetene til å lage en tv-serie av nettopp denne bokserien.

Jeg gleder meg veldig til å se om spillet blir bra. Bøkene er fengslende og er en type fantasy som er skrevet for de som synes Tolkien og CS Lewis blir litt barnslig.