TV 2 Zebra sivil alarm680
TV 2 Zebra sivil alarm680

Gull til TV 2 Zebra

TV 2 Zebra gikk helt til topps i kategorien «Identitet» under premieutdelingen «Visuelt» fredag. Profilavdelingen gleder seg over seieren.

«Visuelt» er Norges største, årlige konkurranse innen visuell kommunikasjon og premierer arbeider innen Grafisk design, Illustrasjon, Interaktiv design og Moving Image.

- Det er veldig hyggelig å få denne prisen. Det er en tøff oppgave å profilere kanalen, for den inneholder mye forskjellig. Vi er derfor glade for at vi har klart å videreføre, og forsterke den tydelige profilen vi har på TV 2 Zebra. TV 2 Underholdnings visuelle profil var nominert i samme kategori. Vi har gjennom undersøkelser fått påvist at seerne våre knytterflere av våre kjerneverdier til det friske visuelle uttrykket i TV 2 , noe som er ganske uvanlig. Når da i tillegg fagmiljøene gir uttrykk for det samme er det alltid hyggelig og inspirerende, sier Runar Storeide på profil.

Profilavdelingen har utviklet det konseptuelle og ideløsningene, i 10 profilvignetter og en kanal Identitetsfilm. GOSU Designhouse, Bergen har videreutviklet og produsert filmene. Stargate Trondheim ved Hallgeir Rustan har laget musikken.

Vinnerne ble annonsert under prisutdelingen 8. mai under Visueltdagene 2009 i Oslo.