Smaken_Sumo_2904
Smaken_Sumo_2904

Her er fiskerettene fra «Smaken av Norge»

Prøv deg på nydelig fisk til middag.

Sørlandet

Makrell med kapers, sitron og persille, syltet agurk, sautert spisskål, bakt gresskar, gresskarpuré og tomatchips

Se oppskriften her.

Østlandet

Pannestekt gjedde og rakfisktartar

Se oppskriften her.

Midt-Norge

Fjellørret bakt i norsk rapsolje med Rørosrømme og pepperot, baconvinaigrette og urtesalat.

Se oppskriften her.

Vestlandet

Brisling med syltet Vossakvann, rødbetepuré, dillolje og pepperrotskum.

Se oppskriften her.

Nord-Norge

Posjert skreirygg, frikassé på grønnsaker, kjake og torsketunge

Stekt flesk i gressløksmør, fritert tørrfisk i urtebrød

Se oppskriften her.

Vil du se video av hvordan rettene tilbredes? Melk.no viser deg!

Har du en forrett basert på norske råvarer som du mener topper dissse? Da bør du melde deg på konkurransen «Folkesmaken av Norge» og bli med i kampen om premier for 50.000 kroner.

Les mer om konkurransen her.