Wenche Myhre
Wenche Myhre

Wenche Myhre er tilbake!

Showstjernen er hovedpunktet i årets fyrverkerikonsert.

For 18. sesong på rad arrangerer Marinemusikken sine fyrverkerikonserter, og i år er det Wenche Myhre som har hovedrollen. På fyrverkerikonserten er det en tradisjon å ta frem nasjonale og skandinaviske storheter, og Myhre kunne ikke annet enn å takke ja da hun fikk tilbud om å være soloartist i årets arrangement.

Sammen med konferansier Jens Pikenes skal hun lede konserten som har utviklet seg til å bli en folkefest for hele familien, og sommerens kulturelle høydepunkter for hele sørøstlandet.

Stor suksess

Konseptet har vært en gedigen suksess. Å kombinere klassisk og populærmusikk med populære artister og et fantastisk avslutningsfyrverkeri til Georg Friedrich Händels «Music for the royal fireworks», er det mange som har prøvd å kopiere.

På fyrverkerikonsertene i Horten og Oscarsborg siste helgen i juni venter man innrykk av 15.000 publikummere. Den 30. august skal forestillingen for første gang også vises på Momarkedet i Mysen.

Publikum sjamørene

Wenche Myhre har i flere tiår vært en av skandinavias største showstjerner, og sammen med Jens Pikenes er publikum garantert å få servert en minneverdi forestilling når disse artistene entrer scenen.

Både Pikenes og Wenche, samt Kongelige Norske Marines Musikkorps var i God morgen Norge i dag.

312416