Smaken av Norge
Smaken av Norge

Smaken av...fisk!

Beste fiskerett kåres i «Smaken av Norge»

Flere onsdager nå har vi fulgt TV 2s nye matprogram «Smaken av Norge». Onsdag fikk Wenche Andersen besøk i kjøkkenet av en av finalistene - Mikael Forselius.

Mikael Smaken av Norge
Mikael Smaken av Norge

Mikael Forselius er daglig leder og kjøkkensjef på Vertshuset Røros. Han representerer Midt-Norge i «Smaken av Norge»

Fisk på menyen

I andre program fra Østmarkseteren skal Mikael Forselius fra Midt-Norge kjempe med de fire andre finalistene om hvem som får fiskeretten sin med på menyen «Smaken av Norge».

Prisbelønt

Mikael Forselius har mottatt en rekke priser for sine kjøkken- og restaurantprestasjoner. Han er opprinnelig svensk, men har bodd i Norge i mange år og brenner for norske råvarer.

I år er han Bondelagskokk som betyr at han bruker mye tid på å være ambassadør for norsk mat.

Se hva Mikael og Wenche lagde i God morgen Norge i videovinduet øverst.

Se «Smaken av Norge på TV 2 onsdager kl. 20.