REDUSERT STRAFF: Didier Drogba skjelte ut Tom Henning Øvrebø etter hjemmekampen mot Barcelona. (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)
REDUSERT STRAFF: Didier Drogba skjelte ut Tom Henning Øvrebø etter hjemmekampen mot Barcelona. (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)

Semb tror Drogba utestenges fra Mesterligaen

Mens Tom Henning Øvrebø får nye sjanser.

Etterdønningene etter Tom Henning Øvrebøs innsats i mesterligasemifinalen på Stamford Bridge er et av temaene i kveldens Sportstabloid.

Se Davy Wathnes Sportstabloid på TV 2 SPORT KL. 20.00 og på TV 2 Zebra kl. 23.25.

Nils Johan Semb mener Øvrebø snøt Chelsea for minst ett straffespark, men tror likevel nordmannen får nye sjanser på høyt internasjonalt nivå.

Og han håper UEFA straffer Didier Drogba knallhardt for angrepet på den norske pipeblåseren etter kampen.

- Jeg tror UEFA kommer til å straffe Drogba kraftig, og det tror jeg de kommer til å gjøre også for å statuere et eksempel. Sånn oppførsel kan vi ikke ha, for det gir en sånn smitteeffekt, og det må man slå veldig hardt ned på.

- Jeg tror ikke vi vil få se Drogba i Champions League i 2009, ikke før i 2010, men jeg tror vi vil få se Tom Henning Øvrebø i Champions League i 2009, sier Semb.

NFFs dommersjef, Rune Pedersen, tror Øvrebø også blir å se i VM-sluttspillet i Sør-Afrika neste år.

- Det er vårt store mål, og jeg har ikke noen tro på, men mitt kjennskap til UEFA og FIFA, at én kamp skal gjøre han så uegnet at han er ute. Jeg tror han vil slå sterkt, sterkt, tilbake.

Se utdrag fra debatten i Sportstabloid i videovinduet øverst!