Cristiano Ronaldo  (Foto: JON SUPER/AP)
Cristiano Ronaldo (Foto: JON SUPER/AP)

- Enige om Ronaldo-overgang

Ifølge en spansk avis drar Cristiano Ronaldo til Real Madrid i sommer. En avtale verdt minst 700 millioner kroner skal være i boks.

Ifølge den spanske storavisen El Pais er Ronaldo og Manchester United blitt enig med Real Madrid om en overgang.

LES OGSÅ: - Ronaldos exit nært forestående
LES OGSÅ: Real hevder Ronaldo er klar

Avtalen innebærer at United lar Ronaldo gå til den spanske storklubben i juli til en verdi av minst 80 millioner euro (700 millioner kroner).

Tidligere Real-president Florentino Perez, som torsdag er ventet å offentliggjøre sitt kandidatur til å lede klubben igjen, skal ha diskutert betalingen med Ronaldos agent Jorge Mendes.

- Drømmen er død
Ronaldo avviste imidlertid nylig at han ønsket seg til Real Madrid.

- Den drømmen er død, sa han til britiske Sky Sports.

Men etter Manchester Uniteds seier over erkerival Manchester City i helgen sørget Ronaldo selv for å blåse nytt liv i spekulasjonene rundt sin egen fremtid.

Reagerte mot Ferguson
For da han ble byttet ut etter en drøy times spill nektet han først å gå av banen, han sparket til en vannflaske og ristet deretter oppgitt på hodet - rett inn i TV-kameraene - fra benken. Ronaldo skal ha forlatt Old Trafford kun 15 minutter etter kampslutt uten å snakke med noen.

Øyvind Alsaker uttalte til TV 2 Sporten at han nå tror Ronaldo er ferdig på Old Trafford.

- Noe av det Ferguson er kjent for er at han ikke godtar at enkeltspillere setter seg selv foran klubben. Eksemplene på dette er mange: van Nistelrooy, Beckham og ikke minst Roy Keane, sa Alsaker.

- Dette forteller meg at Ronaldos exit er nært forestående, slo fotballkommentatoren fast.

WHAT? - Ronaldo ble åpenbart sjokkert da han ble byttet ut.  (Foto: PAUL THOMAS/AP)
WHAT? - Ronaldo ble åpenbart sjokkert da han ble byttet ut. (Foto: PAUL THOMAS/AP)

TEST DEG SELV: Hva vet du om Ronaldo?

Går for Kaká?
El Pais skriver imidlertid samtidig at Perez kan komme til å ombestemme seg og heller hente Kaka fra Milan i stedet. Dette fordi brasilianeren er billigere og gir Perez muligheten til å kjøpe flere spillere.

Ronaldo har kontrakt med United fram til 2012 og sa for en måned siden at han er fornøyd med å spille i klubben. Også Kaka har gitt uttrykk for at han vil bli i Milan.

Perez var Real-president fra 2000 til 2006. Under hans ledelse ble spillere som Luis Figo, Zinedine Zidane og David Beckham hentet til den spanske hovedstadsklubben.

(©TV 2 Sporten/NTB/Reuters)