Nils Ole Oftebro var med i opptaksjuryen da «Cæsar» kollega Sverre Solberg søkte på Teaterskolen på begynnelsen av 80 tallet.
Nils Ole Oftebro var med i opptaksjuryen da «Cæsar» kollega Sverre Solberg søkte på Teaterskolen på begynnelsen av 80 tallet.

Nils Ole Oftebro hjalp Sverre inn på teaterskolen

Nå er de gjenforent i «Hotel Cæsar».

Sverre Solberg - bedre kjent som Alexander Löw i «Hotel Cæsar» - søkte på teaterskolen på begynnelsen av 80-tallet. I opptaksjuryen satt «Hotel Cæsar»-kollega Nils Ole Oftebro.

- Nils Ole satt i juryen da jeg kom inn på teaterskolen, så vi kjenner hverandre allerede derfra, sier Sverre til tv2underholdning.

- Så han var altså med på å få deg inn på teaterskolen?

- Ja, han satt i juryen som bestod av fem personer. Han var skuespillerrepresentanten. I tillegg var det representanter for elever, skolen og instruktører, sier Sverre som fullførte teaterskolen i 1984.

Sverre Solberg spiller den vinelskende playboyen Alexander Löw.
Sverre Solberg spiller den vinelskende playboyen Alexander Löw.

- Vi omgås ikke sosialt

Siden den gang har Sverre jobbet med Nils Ole både på scenen, radio og TV.

- Jeg jobbet så vidt med ham i Radioteateret og i Oslos nye teater. Det er alltid morsomt å møte ham igjen. Vi omgås ikke sosialt, men det hadde vært veldig hyggelig å ha gjort det, ler Sverre.

Spiller Alexander iallfall ut året

Sverre vet ennå ikke hvor lenge han skal være med i Nordens lengstlevende såpeserie «Hotel Cæsar».

- Jeg har kontrakt ut dette året, og det er planen foreløpig, så får vi se om jeg har lyst til å fortsette. Men jeg syns dette er moro.

Høyt tempo på «Cæsar»

Sverre har tidligere spilt i blant annet «Fox Grenland», og han merker at tempoet i såpeverdenen er annerledes.

- Det går mye fortere her. Her spiller vi inn mange, kompliserte scener hver dag med mange følelser og dramatiske episoder, mens med «Fox Grønland» var det én eller to scener om dagen, sier han.

Se «Hotel Cæsar» alle hverdager klokken 19.30 på TV 2!

Hjem til «Hotel Cæsar»