negar Twitter 1024 (Foto: TV3 / Twitter)
negar Twitter 1024 (Foto: TV3 / Twitter)

«Paradise»-Negar: - Fy faen, så ekkelt

«Paradise»-Negar forferdet over ekstrem drittslenging på falsk Twitter-profil.

- Flytoaletter blir alltid fulle når jeg er der, nå må jeg drite, jeg bæsjet på gulvet.

Følger du Negar Khan på Twitter er dette bare en av meldingene du får inn på hennes profil.

Det er jo bare snakk om bæsj. Dette er dødsekkelt.

Personen som står bak den falske profilen tar ordet drittslenging til et nytt nivå, bokstavelig talt. På grunn av det ekstremt grafiske innholdet, har «God kveld Norge» valgt å sladde bildene av profilen, som blant annet inneholder bilder av avføring i et toalett.

- Dødsekkelt

- Herregud, fy faen, så ekkelt, er Negar Khans første kommentar da «God kveld Norge» konfronterer henne med innholdet på siden.

Og om noen skulle være i tvil: Det er ikke «Paradise»-Negar som står bak Twitter-profilen, som har 158 followers og 706 following profiler.

- Dette er jo noen som misbruker mitt navn. Det er jo bare snakk om bæsj. Dette er dødsekkelt, fastslår den ekte Kahn.

- Hvordan kan noen sende så mange meldinger om avføring? Det er jo blant annet snakk om å ikke gå på toalettet på tre dager, og så videre, dette gjør meg kvalm, uttaler hun.

Hetses på Facebook

Dersom man klikker seg videre til det som oppgis å være Negars hjemmeside, kommer man til en side med video av tre middelaldrende menn som står og onanerer hverandre.

- Jeg klarer ikke å se på denne siden engang. Jeg kommer til å ta kontakt med Twitter for å få fjernet dette. Det er noe av det ekleste jeg har sett. Noen kan jo tro at dette er meg, sier Negar, som tror det kan være en person i India som står bak.

- Det skrives på engelsk, og mye om indisk mat og sånn, men det er jo oppgitt noe norsk også, så jeg vet ikke helt.

Negar understreker at hun på Facebook også er utsatt for mange falske profiler.

- Det har jeg fått meldinger fra venner om, at de ikke får addet meg som venn, men det er fordi det finnes så mange fansider, men dette er første gang jeg er blitt utsatt for noe slikt, sier skuespilleren, som oppgitt spør seg hvorfor folk vil gjøre noe slikt mot henne.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»