Film: En Soap
Film: En Soap

Merkelig møte

Charlotte har nettopp forlatt kjæresten Kristian og flyttet inn i ny leilighet, der blir hun kjent med naboen, den transseksuelle Veronica.

Charlotte har nettopp forlatt sin mangeårige kjæreste Kristian og flyttet inn i den første og beste leiligheten hun kunne finne. Her bor hun blant flyttekasser og nakne vegger. Det er stor trafikk av menn inn og ut av leiligheten, men ingen av dem slippes inn i livet hennes. En dag hun trenger hjelp til å flytte sengen sin, ringer hun på hos naboen under, den transseksuelle Veronica.

Veronica bor alene med hunden sin i en rotete og nedslitt leilighet. Han/hun følger trofast med på en amerikansk såpeserie og bruker ellers mye av tiden sin på å sminke seg og barbere vekk sin mandighet fra ben og ansikt. Også hos Veronica har det rent menn inn og ut av leiligheten. Veronica betjener nemlig andre menn seksuelt mot penger. Iblant får han besøk av sin enerverende mor, men holder seg ellers for seg selv og venter utålmodig på et svar på søknaden om kjønnsskifteoperasjon.

Se den danske filmen ": En Soap" på TV 2 Zebra torsdag 14. mai kl. 23:40.