– Boyle takket nei til Obama

Susan Boyle har tatt verden med storm og en av hennes største fan skal være USAs president, Barack Obama.

Britiske Susan Boyle ga dommere og TV-seere hakeslipp med sin stemmeprakt i det TV-sendte talentshowet «Britain's Got Talent». Siden har hun blitt en YouTube-hit. Klippet med Boyle skal blant annet ha imponert USAs president Barack Obama, dersom vi skal tro den meget tabloide avisen News of the World.

Boyle skal angivelig ha blitt invitert til en stjernespekket sammenkomst, med mulighet for å få hilse på sin presidentfan. Men nerver satte visst nok en stopper for det. En kilde sier til avisen:

– Hun ble både sjokkert og oppspilt over muligheten til å møte den amerikanske presidenten, men det ble så altfor mye for henne – så hun takket nei. Hun har blitt fortalt at Obama har sett klippet av henne og at han ble begeistret. Noe som gledet henne stort. Men hun ble altså hjemme med katten Pebbles og vasket håret, mens hun fulgte med på «Britain's Got Talent» på TV.

Festivitasen Boyle skal ha blitt invitert til, er den årlige Correspondent Dinner, som fant sted i Washington DC lørdag kveld. (©NTB)