ste_finale_norsk_1681274 (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
ste_finale_norsk_1681274 (Foto: Glenn Svendsen, © ps)

Endelig blogger Pia om kjolen

Uansett hva Pia Lykke gjør, er det kjolen som får mest oppmerksomhet...

"Det er litt vemodig, må jeg innrømme, at det hele er over", skriver «Norske Talenter»-programleder Pia Lykke i bloggen sin på tv2underholdning.

Her skriver hun at hun ble svært imponert over dansegruppa Quick, som gikk av med seieren i den svært populære talentkonkurransen.

img_0771_jpg_261632d
img_0771_jpg_261632d

"Gutta i Quick er seriøse, sympatiske og utrolig talentfulle. Det er ingen tvil om at de har jobbet hardt og målrettet for å oppnå dette. Jeg unner dem suksess. De er fine forbilder!", skriver hun.

- Hva skjer med verden?

Pia skriver at det er litt rart at det alltid er kjolen hennes som blir kommentert mest i bloggen.

"Det er litt komisk egentlig; uansett hvor mye vi jobber med manus, innhold og fremførelse, så er det alltid kjolen jeg har på meg som blir mest kommentert. Hva skjer med verden?"

Og til alle dere som har spurt om hvor Pia har fått de flotte kjolene sine fra - her er svaret:

"Jeg er enig i at kjolen er fin. Jeg liker spesielt godt fargen; dueblå. Det høres vakkert ut, ikke sant? Og det er slett ikke umulig å få tak i kjolen. Den er designet av Cecilie Melli. Hun har masse fint, sjekk ut hennes hjemmeside; http://www.ceciliemelli.com. Kjolen jeg hadde på meg på Gullruten er av merket What Comes Around Goes Around, som man bl.a får kjøpt på Koma i Oslo. Men den kjøpte jeg i fjor, så jeg vet ikke om det går an å få tak i den nå."

Gjør en god gjerning

Og Pia har et godt råd til alle som vil gjøre en god gjerning:

"For dere som kanskje har en kjole fra i fjor, og vil bruke penger på noe annet, vil jeg anbefale denne nettsiden: http://www.legerutengrenser.no/msfinternational/content/indexpagetopbar/stotte/index.cfm".

Les hele blogginnlegget til Pia her !