Lene Alexandra (Foto: Geir A. Olsen)
Lene Alexandra (Foto: Geir A. Olsen)

Her er Lene Alexandras nye tv-rolle

- Det blir ikke mer moro enn man lager selv!

"Mange som har spekulert i hva slags TV-program jeg skal gjøre til høsten osv. Jeg skrev jo bare at jeg skulle være med i et TV-program og at jeg trodde dere ville like å se meg i dette programmet. Så jeg skal altså være med i "Beat for Beat"."

Dette skriver tidligere «Skal vi danse»-vinner Lene Alexandra Øien i bloggen sin.

Og hun fortsetter:

"Jeg ble utrolig glad for at de spurte om jeg ville være med. Og partneren min er jeg storfornøyd med! Ser på dette som en både morsom og spennende utfordring. Det er jo ikke så mange som har hørt meg synge med live band før. Kanskje ikke så rart siden jeg kun har sunget med live band en gang i mitt liv..lol..Jeg hopper uansett uti det. Blir gøy! Man har jo ikke mer moro enn man lager selv!:)"

- Det er litt surrealistisk

Lene Alexandra legger ikke skjul på at hun alltid har likt «Beat for Beat».

"Familie og venner syns seff det er kjempestas at jeg skal være med på Beat for beat. Jeg har alltid syns dette har vært et bra program med en god feeling og det er litt surrealistisk at jeg faktisk skal være med på dette programmet også! Jeg er så heldig!;)"

Mira, Samsaya og Line blir med

NRK.no kan en lese at flere kjente navn skal være med i NRK-programmet.

Både «X Factor» -dommer Mira Craig, artist Christine Guldbransen, «En god nummer to» -skuespiller Henriette Steenstrup, «Det store korslaget» -deltaker Samsaya og «Himmelblå» sin Line Verndal skal være med.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)