Far Cyrus visste at datteren skulle bli berømt

Billy Ray Cyrus (47) er far til en av verdens mest populære tenåringsstjerner, nemlig Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus.

Nå forteller han at suksessen til hans 16-årige datter slett ikke kom som en overraskelse på ham. – Allerede før hun ble født visste jeg at det var hennes skjebne å gi verden håp, sier han til svenske Aftonbladet. Og forteller at hun som toåring overbeviste ham om at berømmelse lå for henne.

– Da sto jeg på en scene i en Elvishyllest i Memphis sammen med Carl Perkins, som skrev «Blue Suede Shoes», og Tony Bennett. Plutselig slet Miley seg fra barnepiken, kom opp på scenen og tok sikte på mikrofonen. Tony fanget henne i armene sine, og Carl sa: «Det er en spesiell datter du har».

Selv om han mener datteren var født til storhet, nekter countryartisten og skuespilleren for at han har forsøkt å styre henne. – Jeg har aldri sagt til henne hva hun skal gjøre. Men dersom hun spør meg til råds, så svarer jeg.

Og det er en tydelig stolt far som snakker om datteren: – Jeg synes hun er sterk. En riktig fighter, slår han fast. (©NTB)