Sheffield United (Foto: Leon Neal/AFP)
Sheffield United (Foto: Leon Neal/AFP)

Sheffield United til play-off finale

Sjekk mandagens dobbel fra TV 2 Sporten.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 11.mai, frist kl. 18.55:
102 Kalmar FF-Trelleborg H 1,70
110 Sheffield United-Preston H 1,75

Totalodds: 2,98

Regjerende mester på gang
Allsvenskan. Kalmar FF startet svakt denne sesongen, men kommer nå fra to strake seirer. 4-1-seieren borte mot Hammarby onsdag var sterk, og viste at den regjerende mester er på vei tilbake. De dominerte kampen fullstendig, og bare en god Rami Shabaan i Hammarby-målet hindret en større seier. Trener Nanne Berglund har ingen nye problemer med mannskapet, og stiller trolig uendret.

Andreas Drugge ble matchvinner for Trelleborg i 1-0-seieren hjemme mot AIK tirsdag. De har fått en bra start på sesongen, med tolv poeng på de syv første kampene. Trener Tom Prahl sliter med en relativt lang skadeliste, Persson (f) og Thylander (m) er nye på den listen.

Regjerende mester Kalmar FF imponerte sist, og er klart på gang. Vi spiller H til 1,70.

Hjemmeseier i stålbyen
Play-off semifinale. Sheffield United var nær direkte opprykk, men måtte se Birmingham ta den plassen i siste serierunde. Dermed må de ut i play-off, og de sikret seg et bra utgangspunkt med 1-1 i første oppgjør på Deepdale fredag. De var det beste laget i den kampen, og var klart nærmest seieren. Spissene Darius Henderson og Jamie Ward hinket begge av sist og er usikre, men manager Kevin Blackwell har habile erstattere i bakhånd.

Preston sikret seg en plass i play-off først og fremst ved sin hjemmestyrke, og de avsluttet sesongen sterkt. Med 1-1 i første oppgjør hjemme på Deepdale får de en tøff retur på Bramall Lane. Lee Williamson (m) er fortsatt suspendert, og manager Alan Irvine stiller trolig uendret.

Sheffield United var det beste laget på Deepdale fredag, og vi tror de avgjør dette hjemme på Bramall Lane.

Vurdert av Tage Barstad