Simen Brenne  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Simen Brenne (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Odd-treneren vil ha Brenne på landslaget

Simen Brenne er tilbake i storslag på midtbanen til Odd Grenland.

Skien (TV 2 Sporten): Simen Brenne slo til med sin tredje scoring for sesongen mot Brann lørdag. 28-åringen har blomstret i Odd denne sesongen, etter at han ble bortimot tvangssolgt fra Lillestrøm etter sesongen i fjor.

Regimet til Tom Nordlie passet ham ikke. Kombinasjonen av skader, og for tøff trening, gjorde fredrikstadkaren til en skygge av seg selv.

- Fotball handler som selvtillit, og å få ut potensialet sitt. Jeg får det kanskje mer ut nå. I Lillestrøm ble jeg nok litt tung i kroppen,slik at jeg manglet overskudd i kamp. Det var det som var den røde tråden. For meg ble det kanskje litt for mye, sier Brenne til TV 2 Sporten.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo mener Brenne er en av Tippeligaens beste midtbanespillere.

- Han kom hit sliten, og hadde problemer med skader. Så har han fått god tid til å bygge seg opp, takket være et godt medisinsk apparat i Odd Grenland, sier treneren, som nå mener Brenne igjen er klar for større oppgaver.

- Han har det lille ekstra. Han har vært landslagsspiller, og kan bli det igjen. Det er mange gjennomsnittlige spillere i Tippeligaen, men Brenne er bedre enn det, slår Fagermo fast.