Genoa_Milito_sumo
Genoa_Milito_sumo

Motiverte bortelag på bongen

Sjekk TV 2 Sportens luringer fra søndagens oddsprogram her.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 10. mai, frist kl. 14.55:
17 Atalanta - Genoa B 2,10
75 Egersund - Kopervik B 2,00

Totalodds: 4,20

Milito & co. mot Europa
Serie A. Atalanta røk 0-3 borte mot Udinese søndag. Tabellposisjonen har vært udramatisk lenge, og de har lite å spille for i sesongavslutningen. Sentrale Doni (m) og Bellini (f) er suspendert, og fire spillere står på skadelisten.

Hvilket comeback av Diego Milito i Derby della Lanterna mot Sampdoria søndag. El Principe var tilbake fra skade, og scoret like godt alle tre målene. Dermed er det fortsatt kun ett poeng opp til Fiorentina og den siste CL-plassen. Ferrari (f) og Motta (m) er suspendert.

Atalanta har lite å spille for, og er uten sin suspenderte playmaker Cristiano Doni her. Genoa kjemper om fjerdeplassen, og har Diego Milito tilbake i scoringsform. Vi spiller B til 2,10.

Undervurderte gjester
NM 1. runde. Egersund har tilhold i 3. divisjon avdeling Rogaland 1. Tre kamper mot overkommelig motstand er vunnet, mens møtet med opprykkskandidaten Vidar endte med 1-4-nederlag.

Kopervik er tilbake i 2. divisjon. Laget har fått en solid start med 2-1-1 på de fire første. 3-3 borte mot Godset-reservene kom etter 3-0-ledelse med bare kvarteret igjen å spille, utligningen kom på overtid. Sist måtte laget spille hele andreomgang med én mann mindre, noe motstander Fyllingen utnyttet ved å score tre mål i andreomgangen av kampen som endte med 3-6-tap.

Forskjellen på disse to skal være større enn oddsen indikerer. To blank på Bala Garba & co. er verdt en innsats.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne