Tom Ovrebo (Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS)
Tom Ovrebo (Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS)

Nå klager også Barca på Øvrebø

Mener to kort var feil i London.

- Selvsagt vil vi klage på kortene gitt til (Eric) Abidal og (Dani) Alves. Det gjør vi av respekt for spillerne, sier Barca-trener Pep Guardiola i et intervju på klubbens hjemmeside - gjengitt av nyhetsbyrået AP.

Kampens norske dommer Tom Henning Øvrebø sendte tvilsomt venstreback Abidal i dusjen etter en nedrivning som bakerste mann etter 67 minutter.

Høreyback Alves så sitt gule kort allerede etter halvtimen, etter en albue mot Ashley Cole. Det holdt til tribuneplass i Roma, ettersom stjernespilleren hadde gult kort fra den første kampen i Spania.

Dermed må trener Guardiola komponere en ny backrekke til finalen, med mindre dagens klage når fram.

Fra før har finalemotstander Manchester United allerede bedt UEFA om å annullere det røde kortet tildelt Darren Fletcher i returkampen mot Arsenal.

Nå følger Barca samme prosedyre, selv om Det europeiske fotballforbundet egentlig ikke tillater slike henvendelser. Og en hel fotballverden hevder katalanerne er heldige som i det hele tatt får lov til å stille opp som Uniteds motstander.

Uefa skal etter planen komme med svar på Uniteds klage på mandag. Det er ikke klart når Barca vil få svar på sin henvendelse.

Mesterliga-finalen går av stabelen på Olympiastadion i Roma 27. mai.