Truls Svendsen Bond
Truls Svendsen Bond
Truls Svendsen (Foto: Åshild Amland)
Truls Svendsen (Foto: Åshild Amland)

Fikk bekymringsmeldinger etter TV-stunt

Truls Svendsen fikk massevis av SMS etter å ha havnet på VGs førsteside etter James Bond-premieren.

Stuntreporter Truls Svendsen fra «Senkveld» skapte store overskrifter i november i fjor. I smoking stilte han seg opp på den røde løperen for å dele ut Dry Martinis til kjendisene som ankom James Bond-premieren.

For mens kjendisene fikk en liten smak av de edle dråpene, fikk Truls i seg litt mer enn som så.

- Jeg skulle spandere på alle og det kom flere enn jeg hadde trodd. Det var ikke noe dramatisk, men det så ille ut i VG, sier Truls til tv2underholdning.no.

Sympatimeldinger

For det som skulle være, og var, et morsomt innslag i «Senkveld» ble plutselig til en førsteside som virker mer dramatisk enn det Truls opplevde det som.

- Da jeg våknet opp og så at det strømmet bekymringsmeldinger og støtteerklæringer inn på telefonen, så forsto jeg ikke så mye. Men ok, jeg drakk en del for mye, og det gikk litt over styr. Men det var jo ikke sånn at jeg hadde såret eller skadet noen. Jeg var jo bare en veldig glad mann, sier Truls og ler av det hele.

Likevel satt han pris på meldingene.

- Det er jo kult å vite at mine beste venner bryr seg, men de skulle jo ikke ta det opp sånn, jeg hadde lagd en sketsj, og trengte ingen sympatimeldinger.

Gode tilbakemeldinger

I ettertid har Truls bare fått positiv tilbakemelding på episoden fra den røde løperen. Ikke minst når han tar seg en tur på byen.

- Jeg ser på det hele utelukkende som humor. Men det var seks lange dager å vente til innslaget ble vist på «Senkveld» slik at alle fikk se hva som egentlig hadde skjedd. I ettertid har det bare ført til at det er veldig mange som vil spandere en Dry Martini på meg når jeg er ute på byen. Og det er jo hyggelig, men jeg sier alltid nei takk.

Fikk Gullrute for stuntet

Lørdag kveld kapret Truls Gullruten for «Årets gyldne øyeblikk» med Dry Martini-stuntet sitt.

- Det er jo veldig spesielt å vinne. Jeg synes det er artig, for det er tross alt en sketsj vi har lagd og som jeg har fått mange gode tilbakemelding på. Men andre har jo drukket mye før meg, de gjorde det bare ikke foran hele presse-Norge, sier Truls med et stort smil vel vitende om at han i år reiser hjem med en Gullrute i bagasjen.