Solveig Kloppen
Solveig Kloppen

Solveig vil ikke være gravid og muggen på TV

- Jeg har sett opptak av reaksjonene mine i etterkant, og det er ikke noe pent syn.

Kloppen har ikke noen tro på at hun kommer til å vinne Gullruten, og har derfor bestemt seg for å holde seg hjemme med sin gravide mage.

For hvis hun taper, etter å ha tatt turen over fjellet, ville hun blitt ekstra muggen.

- Det største problemet er at man ikke kan drikke alkohol. For hvis man taper, er festen best med alkohol. Og jeg drikker jo mest melk for tiden, så det går nok ikke, sier Kloppen til tv2underholdning.no.

Dårlig taper

Programlederen har vært nominert flere ganger tidligere til gjeve Gullruten-priser, men har de siste fire årene gått tomhendt hjem. Da har hun vært synlig skuffet.

- Jeg er et så konkurransemenneske at jeg gikk hjem klokken halv ett i fjor. Da var vi nominert til tre priser, og vant ingen. Jeg har sett opptak av reaksjonene mine i etterkant, og det er ikke noe pent syn. Jeg var synlig muggen, sier hun og ler litt i etterkant.

- Så det er derfor du ikke tør komme i år? Du vil ikke være gravid og eventuelt muggen på TV?

- Hadde jeg kommet i år uten å vinne, ville det blitt ille, for da ville jeg blitt ekstra muggen, med så mye ekstra hormoner. Så da er det ikke verd å ta toget uansett, sier hun selvironisk før hun tilføyer:

- Nå er jeg så forberedt på at jeg ikke vinner, at jeg ikke blir skuffet. Eller jo, man blir alltid litt skuffet om man ikke vinner. Og da blir jeg vel sittende der i sofaen, høygravid og muggen.

Les også: Nadia holder en knapp på Kloppen

Komfort fremfor glamour

Høygravide Solveig har også tenkt igjennom Gullrutens glamour-krav, og kommet fram til at det virkelig er like greit hun blir hjemme.

For hvis ikke kunne hun fått Dorte Skappel på nakken. Det er nemlig ikke bare lett å pynte seg når man er høygravid.

- Som høygravid kan man ikke være forfengelig. Da må man tenke kun komfort. Men akkurat den holdningen setter nok ikke Dorthe pris på, spøker Kloppen.