Guri
Guri

Slik blir Guris alternative Gullrute-feiring

Guri Solberg møter på utfordringer som gravid Gullruten-nominert. Se henne fortelle i eksklusiv video.

Selv om det ennå er noen måneder igjen til Guri Solberg blir mamma, så har magen nå blitt ganske rund. Dermed må Guri må legge et litt annet løp enn tidligere når hun skal på Gullruten lørdag kveld.

Å være glamorøs

På Gullruten blir kjendisene fotografert og studert, og får gjerne trillet terning på kveldens antrekk. Er man gravid, blir det litt verre å oppfylle de glamorøse kravene, men Guri har planen klar.

- Når man skal på Gullruten så har man lyst til å være litt høyreist, glamorøs og se flott ut, så da starter jeg kvelden med disse, sier Guri Solberg og viser fram et par skyhøye stiletter.

Men skal vi tro henne rett, kommer nok stilettene til å bli byttet ut relativt tidlig på kvelden.

- Jeg er jo plaget av at jeg får litt sånne hovne ankler, og får litt vondt i føttene, og litt vondt i ryggen, spesielt ut på kvelden, så i veska kommer jeg til å ha et par gravid-vennlige helt flate sko, forklarer Guri til tv2underholdning.no.

Se hele den eksklusive videoen med Guri Solberg, øverst i artikkelen.

Den perfekte kjole

Guri har allerede vist litt av kjolen sin til publikum, og har kommet til følgende konklusjon etter å ha prøvd flere antrekk til den gravide kroppen sin.

- Det gjelder å ikke ha for vid kjole, da blir man en tønne. Og det gjelder å ikke ha for trang kjole, da blir man en veldig påtrengende person med så stor mage. Så jeg har en som er sånn midt i mellom, sier Guri.

Bytter ut Champagne med jordbær

Et annet innslag på Gullruten er at det skåles mye i edle dråper. Det er med tungt hjerte Guri har funnet et alternativ til boblene.

- På Gullruten er det veldig høy Champagne-føring. Jeg er veldig glad i litt sprudlevann, men dessverre er ikke det så bra når man har baby i magen, sier Guri og viser fram en stor kurv med jordbær som hun vil bruke som Champagne-substitutt.

- Det man ikke kan drikke, det tar man igjen i god mat, i hvert fall gjør jeg det, sier Guri og ler.

Se hele videoen med Guri Solberg hvor hun snakker om gravid-utfordingen med Gullruten, øverst i artikkelen.